Marc Jacobs
Marc Jacobs
19:05 20 Oct 21
De eerste week van oktober ging ik net mijn vrouw een weekje naar Luxemburg met een prachtige camper. De ontvangst bij Dabiente was super en ook de uitleg. De camper was luxe en van alles voorzien. Een heerlijke tijd gehad en alles is bij Dabiente goed geregeld zodat je geheel ontzorgd weg bent. De lager geprijste camper in de oktobermaand was nog eens mooi meegenomen. Voor herhaling vatbaar!!
Arno Lechner
Arno Lechner
15:06 29 Sep 21
Onlangs voor het eerst een camper gehuurd bij Dabentie.De mensen waren attent en behulpzaam en er werd op een geduldige enrustige manier alles uitgelegd.De jonge luxe campers zijn helemaal compleet en van alle gemakken voorzien.Echt een aanrader !!Arno en Petra
Maud Timmermans
Maud Timmermans
05:55 28 Sep 21
Afgelopen zomer op pad geweest met een camper van Theo en Milou. Mooie camper, aan werkelijk alles is gedacht. Vriendelijke mensen en super goed geregeld. Echt een aanrader mocht je overwegen om eens een camper te huren. Nogmaals bedankt en misschien tot ziens!
Lei Heldens
Lei Heldens
20:21 24 Sep 21
Vandaag weer terug van een mooie vakantie (rondje Nederland) met een camper van Dabentie Camperverhuur. Prachtige nieuwe camper meegekregen met werkelijk alle voorzieningen aan boord, die je maar kunt bedenken. Zo wordt vakantie vieren wel erg leuk en ontspannend. Werkelijk een absolute aanrader!
Harold van Berlo
Harold van Berlo
11:28 03 Sep 21
goede service en uitleg! mooie nieuwe camper tot onze beschikking gehad, het was een mooie vakantie. onderweg door onze toedoen even niet kunnen rijden, Theo hebben we meteen kunnen bereiken en gezocht naar een oplossing Top !! Bedankt.. zeker een aanrader als je een mooie goede camper zoekt.
Jan Driessen
Jan Driessen
09:46 03 Sep 21
De eerste week van mei hebben we de buscamper voor 1 week gehuurd. Gloednieuwe camperbus met alles erop en eraan, een prima ervaring voor een eerste kennismaking met camper vakantie, prima service en uitleg. We hebben een prachtige vakantie gehad en een volgende vakantie met een camper van Dabentie is al geregeld, top en zeker een aanrader
Jildert M
Jildert M
06:24 03 Sep 21
Zie de rest van de recensies, wat kan je er aan toevoegen. Camper huren “Theo where else”
Paul Enzo
Paul Enzo
15:09 02 Sep 21
Tja, soms word je een beetje stil van dat alles op orde is. Wij kunnen niets bedenken wat er aan toe te voegen is. Parkeren eigen auto op afgesloten terrein, overladen, starten en weg. Ook omdat we op de koffie zijn geweest en alles uitgelegd kregen in de maanden ervoor. Prima camper gehad, met kaasschaaf erin, alle stekkervariaties en knijpers voor de was….als er 1 minpuntje was: helaas werkte de airco niet, techniek kan falen. Heeft ons niet gehinderd. En wij komen als we weer gaan camperen, zeker terug. Hou vol Theo en Milou !
Ton Geuns
Ton Geuns
13:27 02 Sep 21
Fantastische vakantie gehad in Noorwegen Zweden. De camper van Theo en Milou was zeer compleet uitgerust en we kregen een uitvoerige uitleg bij vertrek. Kan het iedereen aanraden!
ludo konings
ludo konings
13:23 31 Aug 21
zijn net terug van onze eerste camper vakantie het is ons zeer goed bevallen en hadden een complete en goed verzorgde camper van dabentie dit is zeker voor herhaling volgend jaar, zijn naar duitsland,zwitserland en italie geweest met de camper t447 alles was door debentie perfect voorbereidt, geen problemen onderweg, we waren goed ingelicht doortheo en milou zeer goede service dit is beslist een aanrader voor iedereen, geen gezeur garantie, alles volgens afspraak super theo en milou bedankt.
Bianca
Bianca
18:03 29 Aug 21
Wij hebben een zeer luxe camper gehuurd van de zomer waar alles op en aan zat..Dit was heerlijk genieten in Zuid-Frankrijk.Fietsen achterop en gaan.Alles was super goed geregeld door Theo en Milou.Het was je koffer met kleren inladen en gaan.Viva La France here we come zeker weer volgend jaar..!!!Bedankt voor alles.Groet Leo en Bianca Vermeij
Maartje Buijs
Maartje Buijs
18:41 26 Aug 21
Super campers, met een zeer goede uitleg en service, en voor vragen kun je altijd bij ze terecht. Een aanrader voor iedereen.
Cloud Belgie
Cloud Belgie
10:26 11 Jul 21
De meeste mensen dromen wel eens op vakantie te gaan met een camper of er zelfs eentje aan te schaffen.Er ontstaan heel veel vragen zoals welke camper zou voor mij geschikt zijn, hoe werkt dit allemaal, wat heb ik allemaal nodig, gaat me dit wel bevallen enz.Om al deze vragen in een keer te beantwoorden kom je automatisch uit bij Theo en Milou van Dabentie Luxe Camper verhuur.Zo waren wij ook opzoek naar een onbezorgde campervakantie, met eigen voorzieningen vooral nu in deze rare tijd.De voorpret begon al op de website met een geruime keuze uit diverse luxe campers waar het aan niets ontbreekt. De samenstelling van de campers is zo goed en doordacht samengesteld, dat het alleen ontbreekt van je eigen dekbed.Na een keuze gemaakt te hebben voor de Sunlight T-68 automaat werden we door Theo uitgenodigd om onze keuze eens komen te bewonderen en of dit inderdaad voldeed aan onze verwachtingen.Het voelde dan ook meteen goed, de ontvangst de passie van Theo en uiteraard de gekozen camper voldeed meer dan we gedacht hadden aan onze verwachtingen.Tijdens ons gesprek met Theo werd ons dan ook aangeboden om een proefrit te maken met de gekozen camper.Dit was geniaal en bleek er gewoon bij te horen.Mijn vrouw had nog nooit in een camper gereden vond het ook akelig, en dit was dan ook voor Theo het moment om haar als eerste te laten rijden.Na een halfuur was deze vrees totaal weg. Het rijden, inparkeren en zelfs de bocht achteruit was geen probleem. Zelf was ik een beetje bang dat ik in de vakantie niet meer aan rijden zou toe komen.Het duurde nog een paar weken voordat we aan onze vakantie konden beginnen, geduurde deze periode kregen we regelmatig mailtjes van Theo met o.a. camper en camping tips in binnen- en buitenland, de weetjes van hoe vul ik alweer het water bij of hoe ging te TV alweer aan. TOPUiteindelijk was het dan zover en hebben we een mooie camper vakantie gehad in onze eigen 5 sterren camper.Als je nu spreekt over een geweldige klantreis, betrokkenheid geen kleine lettertjes, en een warmbad gevoel kan ik zeker Dabentie Luxe Campers adviseren.Nogmaals dank Theo en Milou en zeker tot een volgende keer.Groet Pascal en Monique.
Irma Van den Hof - Mater
Irma Van den Hof - Mater
18:03 22 Jun 21
Inmiddels zijn we alweer een paar dagen thuis na genoten te hebben van twee heerlijke campervakantieweken in Nederland met een camper (de Carado V337) van Theo en Milou oftewel Dabentie.Voor ons (2 pers.) was het dè perfecte camper qua grootte, luxe en comfort en werkelijk alles wat je nodig hebt, zat erin! En wat hebben we heerlijk geslapen in dat supergrote bed!!Verder hadden we prachtig weer en hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om Zeeland en Friesland eens wat beter te leren kennen. Wat is Nederland dan weer mooi!!Theo en Milou, bedankt voor de perfect verzorgde camper en de gezellige en hartelijke ontvangst afgelopen vrijdag toen we helaas ook alweer afscheid van elkaar moesten nemen. Maar ...... dit is voor herhaling vatbaar!!
Roland
Roland
09:19 19 Jun 21
19-06-2021We zijn weer terug van een twee weken vakantie in Nederland. En wat hadden we een geluk met het weer. We hadden een gloed nieuwe camper namelijk de Carado T447. Zoals we al van de vorige camper gewend waren was ook deze voorzien van alle gemakken. Van BBQ tot wijnglas het zit er allemaal in. De camper zelf rijd met zijn negen traps automaat als een zonnetje. En met het start stop systeem ook nog een eens vriendelijk voor de omgeving. Ook met file rijden is de automaat echt heel erg fijn. Je kunt je op de weg en je veiligheid concentreren. Want een camper is geen auto en rijdt dan ook echt anders. En dat anders rijden legt Theo je haarfijn uit als je meedoet aan de “ camper driving days “. Dit geeft echt meerwaarde aan een fijne vakantie. Wij hadden al ervaring van vorig jaar en toch heb ik van Theo nog een paar handige tips gekregen. Dank hiervoor Theo. Een camper huren kun je op veel plekken. Maar bij Theo en Milou is het allemaal vriendelijkheid en service wat je zult ervaren.Het was onze eerste echte vakantie in Nederland. En dat is ook een aanrader om te doen. Je kunt vaak bij jachthavens terecht die ook camper ruimten hebben gerealiseerd. Denk aan Den Helder op de voormalig marine basis, Hoorn, Harlingen, Leeuwarden enz. Deze hadden allemaal ook super sanitaire voorzieningen.Wij gaan dit jaar nog een keer met de camper en de datum staat ook al gereserveerd.Theo en Milou, weer bedankt voor een top camper. Tot de volgende keer 👍.Zoals aan de profiel foto is te zien gaan wij normaal op cruise vakantie. Vanwege het Covid-19 virus was dat dit jaar niet mogelijk. Maar wij wilde toch op vakantie en dan zo veilig als mogelijk. Al snel zijn we op een oude wens uitgekomen en dat was met een camper op vakantie. We hebben op vele sites gekeken maar overal zag je wel een beperking staan in kilometers dat je erbij kreeg en daarna moest je extra betalen. Daar hadden we niet echt zin in. Wij wilde graag een prijs voor de twee weken die wij wilde gaan. Wij zijn toen uitgekomen bij DABENTIE oftewel Theo en Milou. Omdat het onze eerste keer was wilde ik graag eerst een kijkje nemen in de camper waar onze voorkeur naar uitging. Met name omdat ik rugklachten heb. Na een mailtje kwam al snel een vriendelijk telefoontje en de dag erna stonden wij al in Nederweert. Wat een super vriendelijk ontvangst. De koffie en thee was al snel erbij gehaald en kwam er een fijn en informatief gesprek met alle uitleg die je je maar kan wensen. Ons besluit stond vast. Het ging de Sunlight T68 automaat worden die je ook als schakel versnellingsbak kunt gebruiken.We zijn de camper gaan ophalen op de afgesproken datum en kregen nogmaals een uitgebreide uitleg. Van water tot en met gasvulling voor de bijgeleverde BBQ was aanwezig. Het was naar huis rijden eigen spullen erin en de vakantie kon beginnen. Eerst even wennen aan de grote van de camper. Dat is wel even nodig. Maar na een aantal kilometers en bochten raak je eraan gewend.We hebben toen een rondreis gemaakt van Duitsland naar Zwitserland (niet in het oranje Covid gebied), Italië Zuid Tirol, Oostenrijk, Duitsland en weer naar huis.De camper was super prettig om te rijden. Ook in de Alpen berg op en gaf was goed te doen. Op de aangedane campings ging het manoeuvreren met de achteruit rij camera erg goed.Als hij eenmaal op de plek stond was het de luifel uitdraaien stoelen en tafel erbij en genieten maar.Dus al met al was onze vakantie erg geslaagd. Mede ook doordat Theo heel snel reageerde als je hem een apje met een vraag stuurde. Want praktische vragen komen er wel als je de eerste keer gaat rijden met een camper.De volgende keer en die gaat er ook weer komen gaan wij weer naar Theo en Milou toe.Zij hebben een mooi product en een perfecte service met persoonlijke aandacht.En dat tijdens de gehele huurperiode van A naar B.Wij willen hun dan ook nogmaals bedanken dat zij deze geslaagde vakantie hebben mede mogelijk gemaakt.
Patrick Los
Patrick Los
16:58 20 May 21
Vanwege de beperkingen dit jaar besloten om een campervakantie in Nederland te houden. Hoewel de luxe camper die wij hadden gehuurd (Sunlight T68 Active) voor een kind van 4 eigenlijk net iets te uitdagend was qua knopjes, hoogteverschillen en trappetjes hebben wij ontzettend genoten van ons verblijf in deze camper. Vanwege de complete inventaris die de camper met zich mee brengt, de vriendelijke ontvangst van Theo en Milou en de uitstekende en uitgebreide uitleg over de camper hebben jullie er zeker een promotor bij in het Westen van het land (Den Haag). Ga zo door en hopelijk tot ziens.
Ruud Vliegen
Ruud Vliegen
11:14 13 May 21
Na besloten te hebben om met een camper op vakantie te gaan, zijn we bij Dabentie uitgekomen.Dit mede door de totaal-service, complete inboedel en kilometer-vrij, die ze aanbieden.Een mailtje gestuurd en we werden al snel uitgenodigd om te komen kijken welke camper voor ons het meest geschikt was.Na diverse campers bekeken te hebben, ook al gedaan vooraf op de website, de keuze gemaakt voor de Adria Matrix.Een paar weken voor dat we gingen werden we door Theo en Milou uitgenodigd voor de 'Camper-Drive-Day'.Heel fijn om dan vooraf, onder begeleiding van een rij-instructeur, eens een uurtje met zo'n camper te mogen rijden! Fijne tips en trucs gekregen.Dan is de dag aangebroken dat de vakantie begint en mochten we de camper gaan ophalen.We kregen van Theo een uitgebreide uitleg over alle functies en mogelijkheden van deze camper, echt top.En toen een heel erg leuke week gehad, ondanks het slechte weer, met deze camper.Rondje door ons eigen land gemaakt en als er iets was, kon je Theo altijd bereiken voor uitleg.Al met al een geweldig idee geweest om bij Dabentie een camper te huren!Super compleet qua inboedel en service, precies zoals ze beloven op de site.En onze volgende boeking bij hen staat ook al vast.
Wil Paulus
Wil Paulus
14:04 06 Apr 21
Ik huur nu de 7de keer 'n camper, en krijg de eerste keer instructie over de camper, 'n beetje lacherig toen ik de uitnodiging kreeg, maar ik kan niet anders zeggen dat het ook niet vreemd is dat iemand die 'n rijschool heeft wil weten wat voor vlees hij in de kuip heeft :), nu al top, wordt vervolgd!
Marinus
Marinus
18:10 10 Mar 21
In augustus hebben we de Dethleff Trend gehuurd.Ontvangst door Milou en Theo was zeer vriendelijk en de uitleg uitstekend.De camper was pico bello in orde en voldeed geheel aan de verwachtingen :luxe, compleet en comfortabel . We kunnen Dabentie en de Dethleff Trend van harte aanbevelen.
Jose Eisma
Jose Eisma
20:25 05 Nov 20
Vorige week een weekje met de luxe Sunlight T-68 naar Texel geweest. Wat een ongelooflijke mooie camper. Alles was aanwezig, zelfs leuke plantjes ter aankleding ontbraken niet. Onze motorscooter achter in de garage ging erg goed. Zelfs nog ruimte over voor andere dingen. De camper was compleet ingericht, je hoeft alleen maar kleding mee te nemen. Een groot compliment voor Milou voor de inrichting, het bestek, servies, alles in dezelfde kleur, heel mooi. Ook de matrassen zijn super. Heerlijk geslapen. Theo, bedankt voor de goede en zeer vriendelijke uitleg. Wij voelde ons meteen thuis bij jullie. Als wij er zelf geen kopen dan kom ik heel graag weer bij jullie huren. Mede dank zij jullie hebben wij ondanks de vele regen een geweldige week gehad. Theo en Milou bedankt.
Peter Metsemakers
Peter Metsemakers
10:05 25 Sep 20
Met camper Dethleff Trend van Dabentie langs de Moesel getrokken, prachtige luxe en gezellige camper, zeer complete uitrusting, nergens op mis gegrepen, ook fijne matrassen om op te slapen.Hele goede service en uitleg van Theo en Milou, waarbij ook goede tips o.a. campings aan de Moesel.De vakantie met de de camper vonden we geweldig, zeer zeker voor herhaling vatbaar!Daarbij vonden we Theo en Milou hele vriendelijke gastvrije mensen!
Koen Snijckers
Koen Snijckers
14:11 19 Sep 20
Alles is nieuw voor de eerste keer…Wij hadden totaal geen ervaring met een camper. Vanaf het eerste moment hebben Theo en Milou ons gerust gesteld. Volgens hun is een camper, vrijheid, blijheid en vooral onafhankelijk zijn.Zo zijn wij toch overstag gegaan om vooral tijdens de Covid19 te kunnen gaan, uiteraard hebben we wel de oranje gebieden omzeild.Bij het afhalen van de camper kregen wij een uitgebreide en duidelijke uitleg van Theo (verhuurder). Na volledige uitleg tot in details zijn wij naar huis vertrokken. Hier hebben we alle persoonlijke spullen toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide accessoires. Zelfs een bakplaat en barbecue waren in de camper aanwezig.Mijn vrouw en ik waren meteen verliefd op ons gehuurde huis op wielen. Zo compleet dat we zelfs lekkere ijsjes mee konden nemen in de ruime diepvries. Niet zoals normaal in een hotel maar in een prachtige luxe camper.De luxe camper voldeed precies aan de eisen zoals beschreven op de website. Dus onze vakantie was twee weken lang volmaakt. Gaan en staan waar wij zelf naar toe wilde gaan.Alles was gewoon perfect. En op de vraag of de naam “Dabentie Luxe Campers” goed gekozen is kunnen wij volmondig ja zeggen.
Noma
Noma
18:31 17 Sep 20
Met de Dethleffs Trend door Nederland getrokken. Wat een fijne, complete en luxe uitgevoerde camper van Dabentie! Perfecte service van Milou en Theo. Zeker voor herhaling vatbaar.
Leonie Rulkens
Leonie Rulkens
12:36 12 Sep 20
Fijne rondreis gemaakt door o.a. Oostenrijk met de luxe Sunlight camper die van alle gemakken was voorzien! Alle denkbare spullen waren aanwezig zoals bestek, servies, een bbq, navigatie, tv etc.Het enige dat je mee hoeft te nemen is jezelf! Dank voor de super service👌🏻
Ad Paantjens
Ad Paantjens
14:36 21 Aug 20
Ontzettend fijne vakantie rondreis gemaakt in het Zwarte Woud met een heerlijke luxe camper voorzien van alle denkbare gemakken. Fijne ontvangst, super uitleg. Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!
Ingo Keulen
Ingo Keulen
15:47 22 Jul 20
Heerlijke vakantie gehad in de sunlight camper van Dabentie camper verhuur. Alles erop en eraan, airco, fietsdrager, etc. zelfs een gasbarbeque aanwezig. Wij hebben de camper een week gehuurd en zijn met onze zoon van 2 jaar op de camping in Nederland geweest. Zeer schoon en netjes, 100 % voor herhaling vatbaar.
js_loader