Koen Snijckers
Koen Snijckers
14:11 19 Sep 20
Alles is nieuw voor de eerste keer…Wij hadden totaal geen ervaring met een camper. Vanaf het eerste moment hebben Theo en Milou ons gerust gesteld. Volgens hun is een camper, vrijheid, blijheid en vooral onafhankelijk zijn.Zo zijn wij toch overstag gegaan om vooral tijdens de Covid19 te kunnen gaan, uiteraard hebben we wel de oranje gebieden omzeild.Bij het afhalen van de camper kregen wij een uitgebreide en duidelijke uitleg van Theo (verhuurder). Na volledige uitleg tot in details zijn wij naar huis vertrokken. Hier hebben we alle persoonlijke spullen toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide accessoires. Zelfs een bakplaat en barbecue waren in de camper aanwezig.Mijn vrouw en ik waren meteen verliefd op ons gehuurde huis op wielen. Zo compleet dat we zelfs lekkere ijsjes mee konden nemen in de ruime diepvries. Niet zoals normaal in een hotel maar in een prachtige luxe camper.De luxe camper voldeed precies aan de eisen zoals beschreven op de website. Dus onze vakantie was twee weken lang volmaakt. Gaan en staan waar wij zelf naar toe wilde gaan.Alles was gewoon perfect. En op de vraag of de naam “Dabentie Luxe Campers” goed gekozen is kunnen wij volmondig ja zeggen.
Noma
Noma
18:31 17 Sep 20
Met de Dethleffs Trend door Nederland getrokken. Wat een fijne, complete en luxe uitgevoerde camper van Dabentie! Perfecte service van Milou en Theo. Zeker voor herhaling vatbaar.
Leonie Rulkens
Leonie Rulkens
12:36 12 Sep 20
Fijne rondreis gemaakt door o.a. Oostenrijk met de luxe Sunlight camper die van alle gemakken was voorzien! Alle denkbare spullen waren aanwezig zoals bestek, servies, een bbq, navigatie, tv etc. Het enige dat je mee hoeft te nemen is jezelf! Dank voor de super service👌🏻
Ad Paantjens
Ad Paantjens
14:36 21 Aug 20
Ontzettend fijne vakantie rondreis gemaakt in het Zwarte Woud met een heerlijke luxe camper voorzien van alle denkbare gemakken. Fijne ontvangst, super uitleg. Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!
Bart de Groot
Bart de Groot
09:34 18 Aug 20
Afgelopen 2 weken op vakantie naar Noorwegen geweest met een camper (Adria) van Theo en Milou. Al heel vaak elders campers gehuurd, maar nog nooit zo'n fijne, nette, nieuwe, zeer compleet uitgeruste, camper meegekregen. Daarnaast ook zeer prettige verhuurders, die tijd hebben voor een uitleg en een praatje. En als laatste, en da's zeker niet onbelangrijk: Nederweert is bijna om de hoek. Kortom een dikke 10., en mij zien ze er volgende keer weer
Ingo Keulen
Ingo Keulen
15:47 22 Jul 20
Heerlijke vakantie gehad in de sunlight camper van Dabentie camper verhuur. Alles erop en eraan, airco, fietsdrager, etc. zelfs een gasbarbeque aanwezig. Wij hebben de camper een week gehuurd en zijn met onze zoon van 2 jaar op de camping in Nederland geweest. Zeer schoon en netjes, 100 % voor herhaling vatbaar.