Wil Paulus
Wil Paulus
14:04 06 Apr 21
Ik huur nu de 7de keer 'n camper, en krijg de eerste keer instructie over de camper, 'n beetje lacherig toen ik de uitnodiging kreeg, maar ik kan niet anders zeggen dat het ook niet vreemd is dat iemand die 'n rijschool heeft wil weten wat voor vlees hij in de kuip heeft :), nu al top, wordt vervolgd!
Marinus
Marinus
18:10 10 Mar 21
In augustus hebben we de Dethleff Trend gehuurd.Ontvangst door Milou en Theo was zeer vriendelijk en de uitleg uitstekend.De camper was pico bello in orde en voldeed geheel aan de verwachtingen :luxe, compleet en comfortabel . We kunnen Dabentie en de Dethleff Trend van harte aanbevelen.
Jose Eisma
Jose Eisma
20:25 05 Nov 20
Vorige week een weekje met de luxe Sunlight T-68 naar Texel geweest. Wat een ongelooflijke mooie camper. Alles was aanwezig, zelfs leuke plantjes ter aankleding ontbraken niet. Onze motorscooter achter in de garage ging erg goed. Zelfs nog ruimte over voor andere dingen. De camper was compleet ingericht, je hoeft alleen maar kleding mee te nemen. Een groot compliment voor Milou voor de inrichting, het bestek, servies, alles in dezelfde kleur, heel mooi. Ook de matrassen zijn super. Heerlijk geslapen. Theo, bedankt voor de goede en zeer vriendelijke uitleg. Wij voelde ons meteen thuis bij jullie. Als wij er zelf geen kopen dan kom ik heel graag weer bij jullie huren. Mede dank zij jullie hebben wij ondanks de vele regen een geweldige week gehad. Theo en Milou bedankt.
Roland
Roland
14:09 02 Oct 20
Zoals aan de profiel foto is te zien gaan wij normaal op cruise vakantie. Vanwege het Covid-19 virus was dat dit jaar niet mogelijk. Maar wij wilde toch op vakantie en dan zo veilig als mogelijk. Al snel zijn we op een oude wens uitgekomen en dat was met een camper op vakantie. We hebben op vele sites gekeken maar overal zag je wel een beperking staan in kilometers dat je erbij kreeg en daarna moest je extra betalen. Daar hadden we niet echt zin in. Wij wilde graag een prijs voor de twee weken die wij wilde gaan. Wij zijn toen uitgekomen bij DABENTIE oftewel Theo en Milou. Omdat het onze eerste keer was wilde ik graag eerst een kijkje nemen in de camper waar onze voorkeur naar uitging. Met name omdat ik rugklachten heb. Na een mailtje kwam al snel een vriendelijk telefoontje en de dag erna stonden wij al in Nederweert. Wat een super vriendelijk ontvangst. De koffie en thee was al snel erbij gehaald en kwam er een fijn en informatief gesprek met alle uitleg die je je maar kan wensen. Ons besluit stond vast. Het ging de Sunlight T68 automaat worden die je ook als schakel versnellingsbak kunt gebruiken.We zijn de camper gaan ophalen op de afgesproken datum en kregen nogmaals een uitgebreide uitleg. Van water tot en met gasvulling voor de bijgeleverde BBQ was aanwezig. Het was naar huis rijden eigen spullen erin en de vakantie kon beginnen. Eerst even wennen aan de grote van de camper. Dat is wel even nodig. Maar na een aantal kilometers en bochten raak je eraan gewend.We hebben toen een rondreis gemaakt van Duitsland naar Zwitserland (niet in het oranje Covid gebied), Italië Zuid Tirol, Oostenrijk, Duitsland en weer naar huis.De camper was super prettig om te rijden. Ook in de Alpen berg op en gaf was goed te doen. Op de aangedane campings ging het manoeuvreren met de achteruit rij camera erg goed.Als hij eenmaal op de plek stond was het de luifel uitdraaien stoelen en tafel erbij en genieten maar.Dus al met al was onze vakantie erg geslaagd. Mede ook doordat Theo heel snel reageerde als je hem een apje met een vraag stuurde. Want praktische vragen komen er wel als je de eerste keer gaat rijden met een camper.De volgende keer en die gaat er ook weer komen gaan wij weer naar Theo en Milou toe.Zij hebben een mooi product en een perfecte service met persoonlijke aandacht.En dat tijdens de gehele huurperiode van A naar B.Wij willen hun dan ook nogmaals bedanken dat zij deze geslaagde vakantie hebben mede mogelijk gemaakt.
Peter Metsemakers
Peter Metsemakers
10:05 25 Sep 20
Met camper Dethleff Trend van Dabentie langs de Moesel getrokken, prachtige luxe en gezellige camper, zeer complete uitrusting, nergens op mis gegrepen, ook fijne matrassen om op te slapen.Hele goede service en uitleg van Theo en Milou, waarbij ook goede tips o.a. campings aan de Moesel.De vakantie met de de camper vonden we geweldig, zeer zeker voor herhaling vatbaar!Daarbij vonden we Theo en Milou hele vriendelijke gastvrije mensen!
Koen Snijckers
Koen Snijckers
14:11 19 Sep 20
Alles is nieuw voor de eerste keer…Wij hadden totaal geen ervaring met een camper. Vanaf het eerste moment hebben Theo en Milou ons gerust gesteld. Volgens hun is een camper, vrijheid, blijheid en vooral onafhankelijk zijn.Zo zijn wij toch overstag gegaan om vooral tijdens de Covid19 te kunnen gaan, uiteraard hebben we wel de oranje gebieden omzeild.Bij het afhalen van de camper kregen wij een uitgebreide en duidelijke uitleg van Theo (verhuurder). Na volledige uitleg tot in details zijn wij naar huis vertrokken. Hier hebben we alle persoonlijke spullen toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide accessoires. Zelfs een bakplaat en barbecue waren in de camper aanwezig.Mijn vrouw en ik waren meteen verliefd op ons gehuurde huis op wielen. Zo compleet dat we zelfs lekkere ijsjes mee konden nemen in de ruime diepvries. Niet zoals normaal in een hotel maar in een prachtige luxe camper.De luxe camper voldeed precies aan de eisen zoals beschreven op de website. Dus onze vakantie was twee weken lang volmaakt. Gaan en staan waar wij zelf naar toe wilde gaan.Alles was gewoon perfect. En op de vraag of de naam “Dabentie Luxe Campers” goed gekozen is kunnen wij volmondig ja zeggen.
Noma
Noma
18:31 17 Sep 20
Met de Dethleffs Trend door Nederland getrokken. Wat een fijne, complete en luxe uitgevoerde camper van Dabentie! Perfecte service van Milou en Theo. Zeker voor herhaling vatbaar.
Leonie Rulkens
Leonie Rulkens
12:36 12 Sep 20
Fijne rondreis gemaakt door o.a. Oostenrijk met de luxe Sunlight camper die van alle gemakken was voorzien! Alle denkbare spullen waren aanwezig zoals bestek, servies, een bbq, navigatie, tv etc.Het enige dat je mee hoeft te nemen is jezelf! Dank voor de super service👌🏻
Ad Paantjens
Ad Paantjens
14:36 21 Aug 20
Ontzettend fijne vakantie rondreis gemaakt in het Zwarte Woud met een heerlijke luxe camper voorzien van alle denkbare gemakken. Fijne ontvangst, super uitleg. Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!
Bart de Groot
Bart de Groot
09:34 18 Aug 20
Afgelopen 2 weken op vakantie naar Noorwegen geweest met een camper (Adria) van Theo en Milou. Al heel vaak elders campers gehuurd, maar nog nooit zo'n fijne, nette, nieuwe, zeer compleet uitgeruste, camper meegekregen. Daarnaast ook zeer prettige verhuurders, die tijd hebben voor een uitleg en een praatje. En als laatste, en da's zeker niet onbelangrijk: Nederweert is bijna om de hoek. Kortom een dikke 10., en mij zien ze er volgende keer weer
Ingo Keulen
Ingo Keulen
15:47 22 Jul 20
Heerlijke vakantie gehad in de sunlight camper van Dabentie camper verhuur. Alles erop en eraan, airco, fietsdrager, etc. zelfs een gasbarbeque aanwezig. Wij hebben de camper een week gehuurd en zijn met onze zoon van 2 jaar op de camping in Nederland geweest. Zeer schoon en netjes, 100 % voor herhaling vatbaar.