Avontuurlijke buscamper huren km vrij.

Avontuurlijke buscamper huren km vrij en ben je toe aan een zorgeloze vakantie met alle benodigde luxe en zoek je dé ideale camper voor het ultieme vakantiegevoel?

Huur een super-de-luxe camper bij Dabentie km vrij en ervaar het zelf!

Eerste impressie

Camperverhuur bij Dabentie

In ons aanbod vind je luxe en avontuurlijke campers, die wij verhuren vanuit een uniek, compleet concept. Na jarenlang rond gezworven te hebben door héél Nederland en velen voorzien te hebben van het camperrijbewijs C1, kwam van vele de vraag of wij geen campers verhuurden. En zo is Camperverhuur Dabentie ontstaan.

Vanaf 2 februari 2020 bieden wij het verhuur van onze luxe campers aan op diverse locaties in Nederland, zo ook in Dreumel. Wij houden van een zorgeloze, luxe vakantie en brengen dit graag over aan onze huurders. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om veilig en goed onderhouden campers te verhuren, die het ultieme gevoel van vrijheid in combinatie met luxe geven. Een vakantie staat immers in het teken van zorgeloos genieten!

Wat ons complete concept zo uniek maakt, is dat je geen toeslagen betaald. Voor de automaat, navigatiesysteem, rijklaarpakket, airconditioning, tafel en stoelen, satelliet TV-DVD (inclusief Nederlandse zenders), autostalling en de eindschoonmaak van de buitenkant. Luxe is bij ons dan ook geen luxe, maar de nieuwe standaard. En wat het huren van onze Dabentie campers nog leuker maakt? Is dat je deze kan besturen met een B-rijbewijs!

Start jouw reis in de avontuurlijke  buscamper van Dabentie!

Buscamper huren km vrij?

Zodra je in onze avontuurlijke Carado CV 600  buscamper stapt, begint immers jouw vakantie! Vanuit Nederweert kunnen jullie er samen om die reden erop uit.

Daarom is onze huurcamper voorzien van een moderne versnellingsbak en een Euro6 motor. Waardoor milieuzones geen probleem zijn. Omdat moderne technieken bij luxe horen. Is de camper daarom uiterst compleet uitgerust met cruise control, airco en een eigen Apple IPad. Om die reden beschikt de camper over een multimedia systeem met FM RDS radio, DAB+ en cd-speler. Het navigatiesysteem is namelijk voorzien van een EU-pakket met 47 landen, campingdatabase en een achteruitrijcamera.

Het ultieme vakantiegevoel ervaren?

Huur een avontuurlijke buscamper bij Dabentie km vrij en ervaar het zelf!

 • 088 1771 277

Verder zijn onze campers voorzien van de volgende standaarden:

 • Draaibare comfort bestuurders- en bijrijdersstoel voor met armleuning

 • Hor en verduister gordijnen bij alle deuren, ramen en luiken

 • Airconditioning met afstandsbediening in de cabine én woonunit

 • Afsluitbare slaapkamer met achterin twee lengtebedden

 • Twee losse bedden (zijn gemakkelijk om te bouwen naar één groot bed)

 • Tweepersoons hefbed boven de dinette

 • Apart toilet met wasbak

 • Aparte douche en aparte badkamer met chemisch toilet (inclusief vloeistof)

 • Fietslift achterop de camper

 • Garage met twee stopcontacten

 • Complete keuken met een grote koel/vries combinatie (schakelt automatisch tussen de beschikbare energiebronnen)

 • Twee volle gasflessen (lichtgewicht)

Veilig en verzekerd op reis

Veiligheid gaat bij ons boven alles. Wij zorgen ervoor dat je veilig en goed verzekerd op vakantie kan en rijden met al onze huurders mee. Vanuit de kennis en achtergrond van onze rijschool, kunnen we jou ook laten rijden met de camper, zodat je met een gerust hart de weg op kan gaan en je écht kan genieten van de vakantie! Wil je graag de campers komen bekijken? Neem dan gerust contact op of kom gezellig langs!