Camper huren in Hapert

Woont u in Hapert en bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt dat comfortabele campers verhuurt om een aantal dagen of juist een langere tijd een onvergetelijke camperreis te maken? Dan zit u bij Dabentie camperverhuur uit Nederweert helemaal goed. Wij hebben voor u een ruim assortiment luxe huurcampers beschikbaar, klaar voor vertrek naar uw droombestemming.

camper huren brabantWij van Dabentie begrijpen dat u tijdens uw vakantie wilt kunnen ontspannen. U wilt ervan op aan kunnen dat u over een volledig inventaris beschikt en u wilt zich niet druk hoeven maken over een te krappe inrichting van de camper. Daarom bieden wij u alleen maar luxe huurcampers die beschikken over:

  • volledige inventaris en een luxe inrichting
  • een ruime badkamer met een apart toilet
  • een ruim, comfortabel queensbed (of aparte bedden als dat uw voorkeur heeft)
  • airco tijdens het rijden én als u stil staat
  • ingebouwde navigatie, dvd-speler en tv met alle Nederlandse zenders.

Dus of u nu in de buurt van Hapert blijft, liever naar het warmere Zuiden afreist of juist alle mooie steden in Europa wilt ontdekken, u kunt er met ons camperaanbod zeker van zijn dat u altijd in stijl reist en heerlijk overnacht. Onze campers voorzien u tijdens uw vakantie immers in alle comfort.

All-inclusive camperverhuur Hapert

Wanneer u bij Dabentie een camper wilt huren, of dit nu voor een korte of lange camperreis is, beschikt u altijd over onze all-inclusive service, zodat u nergens meer aan hoeft te denken tijdens uw vakantie. U hoeft enkel uw koffer in te pakken. Wij regelen de rest voor u.
Zo bieden wij bij onze camperverhuur de volgende voorwaarden:

camperverhuur brabant

  • duidelijke instructies van de mogelijkheden van de camper bij aanvang
  • elke week kilometervrij inbegrepen, letterlijk genomen is de Sky the limit
  • gratis stallen van uw eigen auto
  • kosteloos annuleren tot 8 weken voor vertrek
  • de eindschoonmaak van de buitenzijde wanneer u terugkomt.

Kortom, wanneer u via Debentie een camper huurt, gaat u hoe dan ook een onvergetelijke camperreis tegemoet. Ongeacht uw bestemming of reisduur.
Wilt u ook binnenkort met een camper van Dabentie camperverhuur op (mini)vakantie? Bekijk dan direct ons camperaanbod, reserveer uw droomcamper of bel ons gerust op 06 422 05 844 voor het stellen van een vraag. Natuurlijk kunt u ook direct online uw favoriete huurcamper reserveren.

 

Kom de campers bekijken vlakbij Hapert! 

Benieuwd naar ons camperaanbod in de buurt van Hapert? U bent van harte welkom om ons assortiment huurcampers te komen bezichtigen in onze showroom in Nederweert, op slechts een half uurtje rijden van Hapert.

Camper huren Hapert?

Bel ons van tevoren even voor het maken van een afspraak, zodat wij kunnen aangeven welke campers op dat moment aanwezig zijn voor een bezichtiging. U bent er dan van verzekerd uw huurcamper(s) naar keuze van binnen te kunnen bekijken en te ervaren hoe het zou zijn hiermee op reis te gaan.
Ook als u nog geen concreet reisplan hebt, maar gewoon eens wat huurcampers van binnen wilt bekijken, dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze vestiging. Wij laten u graag de luxe ervaren van het overnachten in een camper en bekijken- als u dat wenst- samen met u ons actuele camperaanbod. En heeft u andere vragen met betrekking tot kamperen of camperverhuur? Onze ervaren verkoopmedewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.