Camper huren in Breda

Woont u in de regio Breda en bent u op zoek naar een luxe camper om te huren? Waarschijnlijk heeft u ze wel eens zien staan aan de Nijverheidssingel, het rijtje campers van mensen die graag uw stad bezoeken. Hartstikke leuk natuurlijk om hier te overnachten, maar voor u als inwoner van (de regio) Breda is het natuurlijk nog leuker om een andere stad of streek te bezoeken.

En dat doet u het liefst met een comfortabele camper natuurlijk! Wij van Debentie camperverhuur bieden u, ongeacht uw reisduur of bestemming, een ruim assortiment luxe huurcampers aan om uw eerstvolgende camperreis onvergetelijk te maken.

camper huren bredaOnze campers die klaarstaan voor de camperverhuur in de buurt van Breda zijn voorzien van alle gewenste luxe zoals:

  • een ruim queensbed (of aparte bedden als dat uw voorkeur heeft)
  • een luxe inrichting en volledige inventaris. U hoeft alleen uw koffer mee te nemen.
  • airco wanneer u stil staat én wanneer u rijdt
  • een ruime badkamer met een apart toilet
  • ingebouwde navigatie, dvd-speler en tv met alle Nederlandse zenders.

Dus of u graag nu in Nederland kampeert, vanuit Breda heel Europa wilt ontdekken of maandenlang wilt overwinteren in het warmere Zuiden, u kunt er bij onze campers zeker van zijn dat u in stijl reist en heerlijk overnacht.

All-inclusive camperverhuur in Breda

Wij van Dabentie camperverhuur uit Nederweert beschikken alleen over luxe campers, waardoor wij u als huurder een heerlijk ontspannen kampeervakantie of stedentrip kunnen bieden. Dankzij het volledige inventaris en de comfortabele inrichting van onze campers zal het u tijdens uw vakantie aan niets ontbreken.

Daarnaast kiest u bij Dabentie camperverhuur voor all-inclusive camperhuur, zodat u vanuit Breda zorgeloos op reis kunt en niet voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan.

De volgende voorwaarden zijn bij onze all-inclusive camperverhuur altijd inclusief:

camperverhuur breda

  • duidelijke instructies van de mogelijkheden van de camper bij aanvang
  • Km vrij, de sky is the limit
  • gratis stallen van uw eigen auto
  • kosteloos annuleren tot 8 weken voor vertrek
  • de eindschoonmaak van de buitenzijde van de camper wanneer u terugkomt.

Kortom, wij van Dabentie bieden u met ons ruime camperassortiment een zorgeloze camperervaring om nooit te vergeten.

Wilt u ook binnenkort met één van onze huurcampers op vakantie?
Bel ons gerust op 06 422 05 844 voor het stellen van een vraag over een camper huren in Breda, neem een kijkje in onze showroom in Nederweert of reserveer hier gelijk uw huurcamper naar keuze.

Kom de campers bekijken bij Breda! 

Benieuwd naar welke type campers wij in de regio Breda verhuren? U bent van harte welkom om ons assortiment huurcampers te komen bezichtigen in onze showroom in Nederweert, niet ver van Breda.

Bel ons van tevoren even voor het maken van een afspraak, zodat wij kunnen aangeven welke huurcampers op dat moment aanwezig zijn voor een bezichtiging. En heeft u vragen over een cmaper huren in Breda of het reizen met een camper in het algemeen? Onze ervaren verkoopmedewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

camper huren in bredahuren camper breda