Camper huren in Den Bosch

Woont u in de regio Den-Bosch en wilt u graag een zeer luxe camper huren voor uw eerstvolgende reis? Misschien wilt u een paar dagen een bruisende stad bezoeken? Of toch liever een paar weken van de zon genieten ergens op een exotische bestemming aan de kust? Alles is mogelijk, wat ons betreft.

Wij van Dabentie camperverhuur hebben een ruim assortiment luxe huurcampers voor u klaar staan. En dat nog in de buurt van Den Bosch ook!
Onze campers van de camperverhuur zijn voorzien van alle gewenste luxe om uw droomreis onvergetelijk te maken.

camper huren den boschZo beschikken al onze huurcampers over:

  • een luxe inrichting en volledige inventaris. U hoeft naast uw koffer niets mee te nemen.
  • airco tijdens het rijden én als u stil staat voor een comfortabele reis
  • een ruim queensbed (of aparte bedden als dat uw voorkeur heeft) voor een fijne nachtrust
  • een luxe, ruime badkamer met een apart toilet
  • ingebouwde navigatie, dvd-speler en tv met alle Nederlandse zenders

Dus of u nu in Nederland blijft, of vanuit Den-Bosch heel Europa gaat ontdekken, u kunt er bij ons zeker van zijn dat u met een Dabentie huurcamper in stijl op reis gaat.
Waar gaat uw volgende camperreis naartoe?

All-inclusive camperverhuur in Den Bosch

Dabentie camperverhuur zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van al het moois dat Nederland en Europa te bieden hebben. Om dit te kunnen bewerkstelligen, verhuren wij alleen luxe huurcampers in Den Bosch, waarbij het dankzij het uitgebreide inventaris en de prachtige inrichting het u tijdens uw reis aan niets zal ontbreken.

Daarnaast kiest u bij Dabentie camperverhuur voor onze all-inclusive service, zodat u vanuit Den-Bosch zorgeloos op reis kunt gaan.
De volgende voorwaarden zijn bij ons camperaanbod altijd inclusief. Wij bieden u:

camperverhuur den bosch

  • duidelijke instructies van de mogelijkheden van de huurcamper bij aanvang
  • gratis stallen van uw eigen auto
  • kosteloos annuleren tot 8 weken voor vertrek
  • kilometervrij inbegrepen, letterlijk genomen is de Sky the limit
  • de eindschoonmaak van de buitenzijde van de camper wanneer u terugkomt.

Kortom, wij van Dabentie bieden u een camperervaring om nooit te vergeten.

Wilt u ook binnenkort vanuit Den-Bosch met een huurcamper van Dabentie op pad? Bel ons dan gerust op 06 422 05 844 voor het stellen van een vraag of het maken van een afspraak om onze campers te bekijken. Natuurlijk kunt u ook gelijk online uw droomcamper reserveren.

Kom de campers bekijken! 

Benieuwd naar welke type campers wij verhuren? U bent van harte welkom om ons assortiment huurcampers te komen bezichtigen in onze showroom in Nederweert, niet ver van Den-Bosch.

Bel ons van tevoren even voor het maken van een afspraak, zodat wij kunnen aangeven welke huurcampers op dat moment aanwezig zijn voor een bezichtiging. En heeft u vragen over camperverhuur of het reizen met een camper in het algemeen? Tijdens de bezichtiging heeft u alle tijd om onze ervaren verkoopmedewerkers al uw vragen over het huren van een Dabentie camper in Den Bosch stellen. Zij staan graag voor u klaar.

camper huren in den boschhuren camper den bosch