Camper huren Maasmechelen

Woont u in de regio van Maasmechelen en bent u op zoek naar een zeer luxe huurcamper om een mooie stedentrip te maken of juist om langere tijd op vakantie te gaan? Net over de grens met Nederland bieden wij van Dabentie camperverhuur een ruim assortiment comfortabele huurcampers.

camper huren brabantOnze campers die klaarstaan voor de camperverhuur in de buurt van België zijn voorzien van alle gewenste luxe zoals:

  • een ruim queensbed (of aparte bedden als dat uw voorkeur heeft)
  • een luxe inrichting en volledige inventaris
  • airco wanneer u stil staat én wanneer u rijdt
  • een ruime badkamer met een apart toilet
  • ingebouwde navigatie, dvd-speler en tv met alle Vlaamse zenders

Dus of u nu in België blijft, vanuit Maasmechelen heel Europa wilt ontdekken of maandenlang wilt overwinteren aan de Middellandse zee, u kunt er bij ons zeker van zijn dat u een comfortabele campervakantie tegemoet gaat. Alle ingrediënten voor een fijne camperervaring zijn al aanwezig. U hoeft alleen maar uw koffer in te pakken en een bestemming uit te kiezen. Dus… waar gaat uw camperreis naartoe?

All-inclusive camperverhuur

Dabentie camperverhuur uit Nederweert, net over de grens met België, beschikt alleen over luxe huurcampers, waardoor wij u een onbezorgde kampeervakantie of stedentrip kunnen bieden. Dankzij het volledige inventaris en de comfortabele inrichting van onze campers zal het u tijdens uw vakantie aan niets ontbreken.
Daarnaast kiest u bij Dabentie voor all-inclusive camperhuur, zodat u zorgeloos op reis kunt en niet voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan.
De volgende voorwaarden zijn, naast andere extra’s, bij onze all-inclusive camperverhuur altijd inclusief:

camperverhuur brabant

  • het gratis stallen van uw eigen auto voor een zorgeloos vertrek
  • duidelijke instructies van de mogelijkheden van de camper bij aanvang
  • kilometervrij inbegrepen per week voor een gevoel van vrijheid
  • kosteloos annuleren tot 8 weken voor vertrek
  • de eindschoonmaak van de buitenzijde van de camper wanneer u terugkomt

Kortom, wij van Dabentie bieden u met onze camperverhuur een luxe, ontspannen camperervaring om nooit te vergeten.

Wilt u ook binnenkort met een camper van Dabentie op reis of wilt u onze huurcampers komen bekijken?
Bel ons dan gerust op 00316 422 05 844 Wij beantwoorden graag al uw vragen over camperverhuur of helpen u bij het maken van een juiste keuze. Natuurlijk kunt u ook direct online uw favoriete huurcamper reserveren.

 

Kom de campers bekijken vlakbij Maasmechelen! 

Bent u benieuwd naar welke type campers wij in de regio Maasmechelen verhuren? U bent van harte welkom om ons assortiment huurcampers te komen bezichtigen in onze showroom in Nederweert, niet ver van de Belgische grens.

Bel ons van tevoren even voor het maken van een afspraak, zodat wij kunnen aangeven welke huurcampers op dat moment aanwezig zijn voor een bezichtiging. En heeft u vragen over camperverhuur of het reizen met een camper in het algemeen? Onze ervaren verkoopmedewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.