Najaarsactie*

6 weken huren = 4 betalen of 20% korting! ......periode is van 29-09 tot 01-12-2023

Vind jouw ideale campervakantie

THIS IS A STRING TO STYLE THE DIV

Helaas zijn al onze campers al op vakantie in de week van 24-05 2024, probeer een week eerder of week later

Deelnemende campers zijn hier boven te zien. Let op, geld alleen voor boekingen v.a. 01-08-2023! Reeds gemaakte reserveringen vallen hier niet onder. De juiste prijs van de actie 6 weken huren = prijs zichtbaar bij 4 weken. De korting van 20% geld v.a. 3 weken huren. Om tot een juiste prijs te komen check de boekingspagina van de uitgezochte camper en verreken zelf de korting hierop dan kom je op de juiste prijs uit. Of Bel Theo en Milou op T0495 21 2000

{content}

Nog geen datum in gedachte? Bekijk onze beschikbaarheidsagenda!

Bekijk de kalender

Camper Driving Days

Bij Dabentie Luxe Campers organiseren wij voor al onze klanten de Camper Driving Days. Een uniek concept in Nederland, waarbij de vakantiepret al vroeg begint!

Als je nog nooit in een camper hebt gereden, dan is dat best even wennen. Erg prettig als je dus eerst kunt kennismaken met het voertuig, voor je er vakantie mee gaat vieren. Voordat het huurseizoen begint, mag daarom iedereen die bij Dabentie een camper heeft geboekt meedoen met de Camper Driving Days.

Let op deze dagen zijn alleen in Maart en April, wees er dus op tijd bij.

Deze huurders gingen jou al voor

Dabentie Camperverhuur
Uitstekend
Dabentie Camperverhuur
4.7
Gebaseerd op 65 recensies
review us on
Afgelopen 2 weken op vakantie naar Noorwegen geweest met een camper (Adria) van Theo en Milou. Al heel vaak elders campers gehuurd, maar nog nooit zo'n fijne, nette, nieuwe, zeer compleet uitgeruste, camper meegekregen. Daarnaast ook zeer prettige verhuurders, die tijd hebben voor een uitleg en een praatje. En als laatste, en da's zeker niet onbelangrijk: Nederweert is bijna om de hoek. Kortom een dikke 10., en mij zien ze er volgende keer weer
Mooie, schone, goed verzorgde, complete, moderne en vrijwel nieuwe campers, die je tegen een redelijke prijs voor kortere en óók langere periode kunt huren (in het naseizoen zelfs 6 weken huren voor de prijs van 4 weken!).Vriendelijke en gezellige atmosfeer wanneer je de camper komt ophalen. Een uitgebreide uitleg hoe alles werkt en functioneert.Ze doen er écht alles aan om je een zo prettig mogelijke start van je vakantie te bezorgen.Top bedrijf. Alle lof voor Theo en z'n vrouw, en de keurige medewerkers.
Response from the owner: Bedankt voor de complimenten Grt Theo & Milou
Onlangs voor het eerst een camper gehuurd bij Dabentie.De mensen waren attent en behulpzaam en er werd op een geduldige enrustige manier alles uitgelegd.De jonge luxe campers zijn helemaal compleet en van alle gemakken voorzien.Echt een aanrader !!Arno en Petra
Net terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. We hebben met z’n tweeën 3 weken onbezorgd rondgereden in de ruime Dethleffs Trend Silver Edition. Alles was prima voorbereid door Theo en Milou, inclusief een rijtraining vooraf. Hartelijk dank voor de fijne service, Theo en Milou!
Fijne eerlijke verhuurders. Goede service en aandacht. Mooie luxe campers. Het was een mooie ervaring.
Na besloten te hebben om met een camper op vakantie te gaan, zijn we bij Dabentie uitgekomen.Dit mede door de totaal-service, complete inboedel en kilometer-vrij, die ze aanbieden.Een mailtje gestuurd en we werden al snel uitgenodigd om te komen kijken welke camper voor ons het meest geschikt was.Na diverse campers bekeken te hebben, ook al gedaan vooraf op de website, de keuze gemaakt voor de Adria Matrix.Een paar weken voor dat we gingen werden we door Theo en Milou uitgenodigd voor de 'Camper-Drive-Day'.Heel fijn om dan vooraf, onder begeleiding van een rij-instructeur, eens een uurtje met zo'n camper te mogen rijden! Fijne tips en trucs gekregen.Dan is de dag aangebroken dat de vakantie begint en mochten we de camper gaan ophalen.We kregen van Theo een uitgebreide uitleg over alle functies en mogelijkheden van deze camper, echt top.En toen een heel erg leuke week gehad, ondanks het slechte weer, met deze camper.Rondje door ons eigen land gemaakt en als er iets was, kon je Theo altijd bereiken voor uitleg.Al met al een geweldig idee geweest om bij Dabentie een camper te huren!Super compleet qua inboedel en service, precies zoals ze beloven op de site.En onze volgende boeking bij hen staat ook al vast.
Response from the owner: Hoi Ruud, bedankt voor de mooie woorden, en de nieuwe Sun Living S 75SL automaat model 2022 staat al gereserveerd voor jullie voor de zomer in 2022. Kom in Oktober eens langs dan kun je hem bewonderen onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai.
js_loader

Wij verhuren All-Inclusive, zonder verborgen kosten.

U ontvangt na reservering binnen 1 werkdag een reserveringsbevestiging/factuur van ons.