luxe camper huren dabentie

Adria Coral 600 “Special Edition”

  • Automaat
  • 2 personen
  • 700cm x 320cm x 235cm
Bekijk in 3D
Boek deze Camper

KM vrij

Airco woonruimte

TV met Canal Digitaal

Fietsendrager E-bikes

Beleef een zorgeloze vakantie in deze luxe camper

Denk je bij een luxe camper huren vooral aan een uiterst complete camper die van alle gemakken is voorzien? Bij camperverhuur Dabentie gaan we nog een stapje verder, daar zijn namelijk ook nog eens alle huur campers km vrij.

Neem nou eens een kijkje in deze Adria Coral “Special Edition” en ontdek de ruimte en het reisgemak van deze half-integraal.

Ontspannen op reis

Deze luxe huur camper is een veelzijdige camper om mee te reizen! Naast dat dit een Automaat camper is, heeft de Adria Coral “Special Edition” een perfect en comfortabel interieur om in te leven met veel licht dankzij het grote panorama venster. Bekijk alleen al eens de vlakke vloer, afgestemd op de heden daagse behoefte en gevoel.

Waarom kiezen voor deze luxe Adria Coral Automaat “Special Edition”?

Hoog laadvermogen, vlakkevloer, Exclusive SunRoof (groot panorama venster) en een lengte van 7 meter. Comfortabele zithoek, praktische usb-aansluitingen, functionele tafel en veel opbergruimte. Comfortabele eenpersoonsbedden met matrassen van eersteklas kwaliteit en een comfortabele houten lattenbodem. Wellness op wielen: De variobadkamer biedt alles wat u onderweg nodig heeft. En in de ruime garage is plaats voor alles wat u op vakantie nodig heeft.

Let op, foto's kunnen afwijken deze luxe camper wordt in Maart 2022 pas geleverd.

Ontdek alle bijzonderheden van deze luxe camper:

Woongedeelte

Bekijk de foto's

Slaapgedeelte

Bekijk de foto's

Op reis

Bekijk de foto's

De meest unieke en ultieme luxe camper "huur je hier"

Camper Driving Days

Bij Dabentie Luxe Campers organiseren wij voor al onze klanten de Camper Driving Days. Een uniek concept in Nederland, waarbij de vakantiepret al vroeg begint!

Als je nog nooit in een camper hebt gereden, dan is dat best even wennen. Erg prettig als je dus eerst kunt kennismaken met het voertuig, voor je er vakantie mee gaat vieren. Voordat het huurseizoen begint, mag daarom iedereen die bij Dabentie een camper heeft geboekt meedoen met de Camper Driving Days.

Let op deze dagen zijn alleen in Maart en April, wees er dus op tijd bij.

Lees meer over de driving days

Wij verhuren All-Inclusive, zonder verborgen kosten.