Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Voor voordelige prijs campervan huren

Als je voor een eerlijke prijs een camper wilt huren, dan ben je bij ons campervan verhuurbedrijf op de goede plek. Wij vinden het niet nodig om je torenhoge prijzen te laten betalen. Graag laten we je genieten van een zorgeloze vakantie. De prijzen zijn afhankelijk van de periode waarin je de camper huurt. Je zult begrijpen dat je in het voor- en naseizoen goedkoper uit bent dan in het hoogseizoen. De exacte prijzen staan duidelijk vermeld op de site. Bij ons heb je bovendien niet te maken met extra toeslagen. Ook is er per dag 250 kilometer bij de prijs inbegrepen. Zelfs uitgebreide en luxe opties zitten bij de huurprijs in. Denk hierbij onder meer aan cruise control, airco en een multimedia systeem van Zenec.

Campervan verhuur voor een ideale vakantie

Je wilt een campervan huren en genieten van een luxe vakantie? Hoe ziet deze er voor jou uit? Ontdek je graag nieuwe plekken? Dan is een camper ideaal. Verken je een bepaalde omgeving graag per fiets? Wij hebben op de achterkant van de camper een fietslift voor je. Zelfs de e-bike kun je meenemen. Er zijn namelijk 2 stopcontacten aanwezig. Hoe breng je de avonden graag door? Schenk je een wijntje in en luister je ondertussen het liefst naar je favoriete muziek? De faciliteiten hiervoor zijn zeker aanwezig. Ook is er een volautomatische draaibare TV/DVD aan boord. Deze is zelfs voorzien van een uitgebreid JOYNE abonnement. En wat denk je van het panorama dak in de cabine? Als de dag voor jullie lang genoeg heeft geduurd is het tijd om te genieten van de rust die je vindt in de afsluitbare slaapkamer. Deze bevindt zich achterin de camper en heeft 2 extra lange bedden. Dit is ideaal voor mensen die langer dan 2 meter zijn. De bedden kunnen omgebouwd worden tot 1 groot bed. Als je de camper bij ons ophaalt laten we even zien hoe dit werkt.

Contact opnemen met campervan verhuurbedrijf

Wil je meer weten over onze campervan verhuur? Wij nodigen je hartelijk uit om van te voren een keer bij ons langs te komen. Dan kun je de camper met eigen ogen bekijken. Ook kunnen we dan al jouw eventuele vragen beantwoorden. Uiteraard hoef je ons daarvoor niet te bezoeken. Je mag ons ook bellen. Stuur gerust een appje als je dat fijn vindt. Of je maakt gebruik van ons handige contactformulier. Wij zullen dan snel contact met je opnemen. Je hebt helemaal geen vragen meer, maar je wilt de camper graag huren? Via de site kun je direct bij Dabentie boeken.

Lees meer

Eerste impressie

Mis je kans niet!

Deze kans is maar tijdelijk beschikbaar pak hem voordat hij weg gaat.

  • 088 1771 277

Uitgebreide opties

Compleet is echt compleet, we laten niets aan het toeval over. Ga met een gerust hart op vakantie dankzij een uniek compleet uitgevoerde luxe camper.

Bekijk ons aanbod

Zowel automaat als handgeschakeld

Wel zo handig

Fietslift aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimediasysteem

DAB+ / bluetooth +