Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Een exclusieve camper huren

Voor een exclusieve camper verhuurbedrijf ben je bij Dabentie aan het juiste adres. Bij ons huur je een luxe camper voor een zorgeloze vakantie. Het ontbreekt je in onze camper aan niets. Zowel voor senioren, jonge stellen als voor gezinnen is onze luxe kampeerbus heel geschikt. Ga voor een onvergetelijke vakantie en huur onze luxe camper. Ben je benieuwd naar de tarieven? Deze vind je op onze website.

Voor exclusieve camper verhuur moet je bij Dabentie zijn

Wat denk je van onze Sunligth T68 als je op zoek bent naar een exclusieve camper huren? De bus heeft een 6-traps automaat. Mensen denken soms dat het ingewikkeld is om in een automaat te rijden, maar dat is zeker niet het geval. Wanneer je dit nooit eerder hebt gedaan, kan dat een onzeker gevoel geven. Wij rijden daarom eerst een eindje met je mee en we vertellen je precies hoe het een en ander werkt. Ideaal is ook onze achteruitrijcamera.

Hoe vind ik de beschikbaarheid bij het exclusieve camper verhuurbedrijf?

Wil je weten wanneer er bij onze exclusieve camper verhuur nog een kampeerbus beschikbaar is? Het boeken doe je snel en gemakkelijk via onze site. Je ziet dan meteen de beschikbare data. Wacht niet te lang met boeken, want er zijn meer mensen die houden van een exclusieve vakantie in een camper. Het grote voordeel van onze kampeerbus is dat het je werkelijk aan niets ontbreekt. Je hebt een eigen toilet, douche en keuken. Het is prima mogelijk om je favoriete muziek te beluisteren en ook een TV ontbreekt niet. Natuurlijk slaap je op een comfortabel matras. Zo’n rijdend hotel lijkt jou wel wat? Boek dan vandaag nog!

Lees meer

Eerste impressie

Mis je kans niet!

Deze kans is maar tijdelijk beschikbaar pak hem voordat hij weg gaat.

  • 088 1771 277

Uitgebreide opties

Compleet is echt compleet, we laten niets aan het toeval over. Ga met een gerust hart op vakantie dankzij een uniek compleet uitgevoerde luxe camper.

Bekijk ons aanbod

Zowel automaat als handgeschakeld

Wel zo handig

Fietslift aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimediasysteem

DAB+ / bluetooth +