Vanaf heden zijn onze luxe huur campers uitgerust met een lichtgewicht NomadiQ BBQ

Bij Camperverhuur Dabentie zit er nu standaard bij de inventaris een NomadiQ BBQ. Deze ultiem lichtgewicht draagbare gas BBQ/Grill draagt bij aan het Ultieme vakantie gevoel wat je standaard vind in een luxe huur camper van Camperverhuur Dabentie. Deze NomadiQ BBQ is gemaakt om altijd en overal te gebruiken, vanwege het portable lichtgewicht design. Uiteraard alleen voor buitengebruik en niet binnen in de luxe huur camper van  Camperverhuur Dabentie.

Het grote afzonderlijke grill oppervlak, zorgt ervoor dat jij dezelfde BBQ ervaring hebt als thuis. En combineert jouw luxe camper vakantie met de luxe huur camper. Voor echte BBQ’ers houd de website van Camperverhuur Dabentie in de gaten, binnen kort ook heerlijke en makkelijk bereidbare recepten speciaal voor jullie luxe camper vakantie. Uiteraard krijg je standaard een extra lichtgewicht gasfles mee en 2 wegwerp gasflessen met schroefventiel mocht je onverhoopt zonder komen te zitten.

Zo zie je maar bij Camperverhuur Dabentie denken we overal aan, lichtgewicht, makkelijk en snel, echt draagbaar, groot grill oppervlak en gas aansluiting daardoor overal te gebruiken en uiteraard kun je zelf de temperatuur instellen. Voor beschikbaarheid van jouw luxe camper vakantie met een luxe huur camper van Camperverhuur Dabentie kijk hier.