Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Een comfortabele familiecamper huren

Zoeken jullie naar een familiecamper verhuurbedrijf? Dan zit je bij Dabentie precies op de goede plek. Wat een fantastisch idee om met de familie een camper te huren. Het is gezellig om met elkaar in de kampeerbus langere of kortere ritten te maken. Zeker in een camper die voorzien is van de meest moderne snufjes. Onze camper is geschikt voor 4 personen, dus ideaal als jullie met de familie een onvergetelijke reis willen maken. Gaan er pubers mee, dan zullen ze blij zijn met ons multimediasysteem.

Voor familiecamper verhuur moet je bij Dabentie zijn

Een familiecamper huren doe je bij Dabentie. Een camper bij ons huren betekent comfortabel vakantie vieren. We hoeven dan alleen nog maar te denken aan de prettige bedden met uitstekende matrassen. We begrijpen dat jullie niet zitten te wachten op tropische temperaturen in de camper. Er is daarom een airco aanwezig. Ook begrijpen we dat insecten zoals vliegen en muggen hinderlijk kunnen zijn. De kans hierop is klein omdat we voor alle ramen, deuren en luiken horren hebben aangebracht. Jullie krijgen steeds meer zin om onze luxe camper te huren? Check dan direct even de beschikbaarheid om teleurstellingen te voorkomen.

Betrouwbaar familiecamper verhuurbedrijf

Als je de familiecamper verhuur van Dabentie kiest, dan ontbreekt het je tijdens de komende vakantie aan niets. Jullie combineren kamperen met luxe. Er zijn allerlei campings waar je welkom bent, maar je bent niet aangewezen op het sanitairgebouw. Je hoeft ook niet te douchen in een krap hokje. In de kampeerbus is een ruime douchebak aanwezig. Houden jullie ook zoveel van fietsen? En dan het liefst niet een huurfiets, maar je eigen vertrouwde tweewieler? Neem hem gewoon mee, want de faciliteiten daarvoor zijn aanwezig. Wil je de camper van te voren een keer zien, kom dan gezellig een keer bij ons langs. Jullie zijn hartelijk welkom.

Lees meer

Eerste impressie

Mis je kans niet!

Deze kans is maar tijdelijk beschikbaar pak hem voordat hij weg gaat.

  • 088 1771 277

Uitgebreide opties

Compleet is echt compleet, we laten niets aan het toeval over. Ga met een gerust hart op vakantie dankzij een uniek compleet uitgevoerde luxe camper.

Bekijk ons aanbod

Zowel automaat als handgeschakeld

Wel zo handig

Fietslift aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimediasysteem

DAB+ / bluetooth +