Op zoek naar een leuke en avontuurlijke campervakantie in Mei of September in eigen land?

Nou dan begint het allereerst met het uitzoeken van een bij jouw passende luxe of avontuurlijke camper bij Dabentie Luxe campers uit Nederweert.

Neem nou bv eens deze Dethleffs Trend een luxe 4 persoons camper voorzien van alle gemakken zoals 2 airco’s, navigatie en een achteruitrijcamera, een TV met automatische satelliet en helemaal ingericht met een uitgebreide inventaris. ja zelfs de BBQ ontbreekt niet. Is in Mei en September te huur voor €1099 per week All-in. Of 2 weken voor € 2099. De ophaal en terugbreng dag is altijd het vrijdags.

Denk er eens over na om te genieten van het buitenleven langs een netwerk van Boerenerven met leuke camperplaatsen.

Er zijn op dit moment vijftien camperlocaties met een agrarische achtergrond bij het netwerk aangesloten. Van veeboer tot akkerbouwer en van bloemkweker tot hobbyboer. “Veel Nederlanders blijven door de coronacrisis in Nederland” maar zoeken wel ontspanning en avontuur om eens lekker bij te tanken, of ander behang te zien. Lekker wandelen of fietsen. En minstens zo belangrijk er is alle rust en ruimte. De camper locaties die bij Langs Boerenerven zijn aangesloten, zijn het hele jaar geopend. En hebben minimaal 4 sterren zie campercontact Het mag een camping zijn, maar dan moeten er wel aparte camperplaatsen zijn en je moet als eigenaar wel iets over je bedrijf aan je gasten willen vertellen. Kijk voor meer informatie op Langs Boerenerven

Of vraag meer informatie aan bij Theo of Milou op T 06 422 05 844