Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Een grote camper huren

Zoek je naar een grote camper verhuurbedrijf? Dan moet je zeker bij Dabentie zijn. Jullie hebben grote plannen gemaakt voor de komende vakantie? Gaan de kinderen gezellig mee en kiezen jullie voor een vakantie in een camper? In onze luxe kampeerbus passen 4 mensen. Er is zit- en slaapruimte genoeg. Geniet van een onbezorgde vakantie in onze ruime en comfortabele camper.

Moderne techniek verhoogt comfort bij grote camper verhuur

Wil je een grote camper huren bij Dabentie, dan zul je ervaren dat het je aan niets ontbreekt. In onze camper ben je van alle gemakken voorzien. Natuurlijk hoef je niet de navigatie van je telefoon te gebruiken. Profiteer van onze moderne apparatuur. Uiteraard is er een cruise control aanwezig. Gaan jullie midden in de zomer op vakantie, dan zullen jullie dankbaar gebruikmaken van de aanwezige airco.

Neem vrijblijvend contact op met ons grote camper verhuurbedrijf

Zijn er nog vragen over onze grote camper verhuur? Wij zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Het is zelfs mogelijk om ons van te voren te bezoeken. Natuurlijk is een snel belletje of een appje ook altijd handig. Verder is er een contactformulier dat je kunt versturen. We reageren dan zo snel mogelijk.

Lees meer

Eerste impressie

Mis je kans niet!

Deze kans is maar tijdelijk beschikbaar pak hem voordat hij weg gaat.

  • 088 1771 277

Uitgebreide opties

Compleet is echt compleet, we laten niets aan het toeval over. Ga met een gerust hart op vakantie dankzij een uniek compleet uitgevoerde luxe camper.

Bekijk ons aanbod

Zowel automaat als handgeschakeld

Wel zo handig

Fietslift aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimediasysteem

DAB+ / bluetooth +