Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Een luxe buscamper huren

Wil je in contact komen met ons luxe buscamper verhuurbedrijf? Gebruik dan bijvoorbeeld ons contactformulier. Heb je liever vandaag al een reactie, bel ons dan even of stuur een appje. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Waarom noemen wij onze camper luxe? Bekijk de foto’s van onze Sunlight T68 maar eens. Er is onder meer een cruise control en een uitgebreid navigatiesysteem. Om het ook in de zomer goed uit te kunnen houden mag je gebruik maken van de aanwezige airco.

Maak gebruik van luxe buscamper verhuur

Wil je een luxe buscamper huren bij Dabentie, boek dan snel en eenvoudig via de website. Je ziet op de site precies wat er allemaal aanwezig is in de camper. Vollediger kan bijna niet. Vind je het zelf toch prettiger om eerst een keer door de kampeerbus te lopen voordat je hem huurt? Wij nodigen je uit om bij ons langs te komen. Je kunt dan zelf de keuken, de douche en de bedden bekijken. Het gaat bij ons om een automaat, dus ook de ritten zelf zijn zeer ontspannen.

Betrouwbaar en luxe buscamper verhuurbedrijf

Kies je voor onze luxe buscamper verhuur, dan mag je vertrouwen op onze kennis en ervaring. Wij hebben al heel wat jaren ervaring met campers. We leiden zelfs mensen op om hun rijbewijs te halen. Huur je de camper bij ons, dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt. We rijden altijd eerst een ritje samen met onze huurders. Dit is prettig omdat je dan direct merkt wat je nog lastig vindt. Wij geven alle aanwijzingen die je nodig hebt.

Lees meer

Eerste impressie

Mis je kans niet!

Deze kans is maar tijdelijk beschikbaar pak hem voordat hij weg gaat.

  • 088 1771 277

Uitgebreide opties

Compleet is echt compleet, we laten niets aan het toeval over. Ga met een gerust hart op vakantie dankzij een uniek compleet uitgevoerde luxe camper.

Bekijk ons aanbod

Zowel automaat als handgeschakeld

Wel zo handig

Fietslift aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimediasysteem

DAB+ / bluetooth +