Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Een luxe camperbus huren

Zoek je naar een luxe camperbus huren? Neem dan contact op met camperverhuur Dabentie. Bij ons vind je campers die je een zorgeloze vakantie garanderen. Jij wilt een vakantie zonder zorgen? Gaan jullie er met de kinderen op uit? Of kies je voor een vakantie samen met je partner? De campers zijn geschikt voor 2 tot 4 personen, dus je kunt ook gezellig met het hele gezin vakantie vieren. In onze campers vind je alle benodigde luxe. Dit geldt voor binnen en buiten. Tijdens je vakantie wil je tenslotte zoveel mogelijk buiten zitten, toch? Gebruik de fijne stoelen en heb je last van de zon of vind je het toch net iets te fris? Onze luifel biedt uitkomst. Check vandaag nog even de beschikbaarheid. Wij verhuren de luxe camperbus vanuit een compleet en uniek concept. Wij verhuren niet alleen luxe campers, maar we geven ook rijles. Doordat onze klanten vroegen of wij campers verhuurden, zijn wij uiteindelijk gestart met Dabentie. De campers zijn goed onderhouden en voor 100% veilig. Daar mag je op vertrouwen.

Luxe camperbus verhuur

Je wilt een luxe camperbus huren, maar je gaat graag voor safe? Er zijn zoveel plekken waar je campers kunt huren, maar hoe is de kwaliteit? Is de camper technisch in orde? Krijg je wel uitleg over hoe alles werkt? Is alles basic ingericht en slapen de bedden niet fantastisch? Dat is vast en zeker niet wat je wilt. Huur je een camper bij Dabentie, dan is alles tot in de puntjes geregeld. We verhuren alleen betrouwbare campers die helemaal veilig en in orde zijn. Ons concept is bovendien heel uniek, omdat je bij ons geen toeslagen betaalt voor onder meer het navigatiesysteem en de eindschoonmaak van de buitenkant. Bij ons betekent luxe dan ook echt luxe. Ook voor de autostalling rekenen wij geen extra kosten. Heb je zelf enkel je B-rijbewijs? Geen probleem, want ook dan mag je onze luxe camperbus besturen.

Luxe camperbus verhuurbedrijf

Wat denk je bij onze luxe camperbus verhuur van de luxe Sunlight V66? Heb je de foto’s op de site al bekeken? Kriebelt het enorm om met deze prachtige luxe camperbus op reis te gaan? Je zult ervaren dat het je aan niets ontbreekt. Natuurlijk is er een cruise control aanwezig. Ga je midden in de zomer op vakantie en zijn de temperaturen zomers, dan is onze airco zeer welkom. Luister je favoriete muziek door middel van ons multimedia systeem. Voor navigatie hoef je niet zelf te zorgen, want je hebt de beschikking over een navigatiesysteem dat voorzien is van een EU-pakket met 47 landen.

Lees meer

Eerste impressie

Luxe of avontuurlijke buscamper huren?

Bel met Theo of Milou en vraag naar de beschikbaarheid!

 • 088 1771 277

All-Inclusive

 • Alle km’s vrij
 • Gratis Camperdriving days
 • Uitgebreide camper handleiding
 • 2 Airco’s in cabine + woongedeelte
 • Uitgebreid Multimedia systeem
 • TV via App + satelliet (alle NL zenders)
 • Luxe camping stoelen
 • Grote tafel
 • Fietsendrager geschikt voor E-bikes
 • 2 gasflessen
 • Uitgebreide inventaris
 • 3 delig beddengoed matrassen
Bekijk ons aanbod

Automaat en handgeschakeld

vraag naar de mogelijkheden

Fietsdrager aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimedia systeem

DAB+ / bluetooth +
adria coral dabentie luxe campers

GRATIS Camperdriving Days

Doe mee en check hier de datums voor 2022