Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Een super luxe camper huren

Zoek je naar een super luxe camper verhuurbedrijf? Dan moet je bij Dabentie zijn. Heb je de afgelopen periode keihard gewerkt en ben je nu serieus toe aan een welverdiende vakantie? Zijn jullie al met pensioen en genieten jullie heerlijk van de rust? Kies dan voor een luxe camper vol comfort. Laat jezelf lekker verwennen en kies voor een onbezorgde vakantie. We mogen onze luxe kampeerbus wel een rijdende hotelkamer noemen. Jullie hebben een eigen keuken, douche en toilet. En dan niet een klein hokje, maar een ruime douchebak. Kijk voor de volledige inventaris op onze site.

Geniet van een onbezorgde vakantie en kies voor onze super luxe camper verhuur

Wil je onze super luxe camper huren? Dan is het zowel binnen als buiten genieten. Jullie hopen natuurlijk op mooi weer. Is het een keer iets frisser, dan biedt de super grote luifel veel comfort. Genieten van het buitenleven kan natuurlijk heel goed als je de fietsen meeneemt. Dat kan uitstekend bij onze camper. Huren jullie de kampeerbus in het voor- of naseizoen? Dan zal de ringverwarming wellicht goed van pas komen.

Goede service vanzelfsprekend bij super luxe camper verhuurbedrijf

Als je voor onze super luxe camper verhuur kiest, bieden wij je de service die je verdient. We staan graag voor je klaar. Profiteer van onze automatische versnellingsbak. Je kunt op deze manier extra ontspannen rijden. Heb je geen ervaring, dan leggen wij je op ons gemak alles even uit. De cabinestoelen zijn in hoogte verstelbaar zodat je zo prettig mogelijk kunt zitten.

Voor kampeerbus verhuur moet je bij Dabentie zijn

Wil je een luxe kampeerbus huren, dan is het prettig als binnen alles comfortabel is. Bij een kampeerbus is dat echter niet het enige dat van belang is. Uiteraard wil je ook graag dat de camper lekker rijdt. Bij ons mag je daar met een gerust hart op vertrouwen. De automatische versnellingsbak zorgt ervoor dat je heel relaxed kunt toeren. Ook als je geen ervaring hebt met deze manier van auto rijden, gaat het je zeker lukken. Wij rijden een keer met je mee en we laten je precies zien hoe alles in zijn werk gaat. Uiteraard zijn er airbags aanwezig voor de veiligheid. De cruise control maakt het je vervolgens nog gemakkelijker om op je gemak je ritjes te maken. De cabinestoelen zijn in hoogte verstelbaar, zodat elke persoon op de prettigste manier kan zitten. Zijn er voor nu vragen over onze verhuur? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Eerste impressie

Luxe of avontuurlijke buscamper huren?

Bel met Theo of Milou en vraag naar de beschikbaarheid!

 • 088 1771 277

All-Inclusive

 • Alle km’s vrij
 • Gratis Camperdriving days
 • Uitgebreide camper handleiding
 • 2 Airco’s in cabine + woongedeelte
 • Uitgebreid Multimedia systeem
 • TV via App + satelliet (alle NL zenders)
 • Luxe camping stoelen
 • Grote tafel
 • Fietsendrager geschikt voor E-bikes
 • 2 gasflessen
 • Uitgebreide inventaris
 • 3 delig beddengoed matrassen
Bekijk ons aanbod

Automaat en handgeschakeld

vraag naar de mogelijkheden

Fietsdrager aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimedia systeem

DAB+ / bluetooth +
adria coral dabentie luxe campers

GRATIS Camperdriving Days

Doe mee en check hier de datums voor 2022