Een avontuurlijke buscamper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Buscamper huren in Duitsland

Buscamper huren in Duitsland?

Ben je op zoek naar een buscamper verhuurbedrijf in Duitsland? En ben je toe aan een zorgeloze en betaalbare vakantie? Kom dan eens kijken bij camperverhuur Dabentie. Wij verhuren tevens Buscampers, en daarnaast nu ook nogeens vanuit Duitsland. Inmiddels hebben wij 2 vestigingen. Waarvan een in Duitsland. Het ontbreekt je aan niets in deze avontuurlijke buscampers. Allemaal inmiddels o.a. voorzien van een Zenec multimedia systeem met navigatie en achteruitrijcamera. Waardoor het inparkeren meteen gemakkelijker wordt.

Wij verhuren uitsluitend betaalbare buscampers. En inmiddels ook via onze unieke camperverhuur module. Ja en dat is dus All-in en helemaal compleet en daardoor km vrij. Wij verzekeren je ervan. Dat we aantrekkelijke en uiterst betaalbare huurprijzen hebben. En verhuren uitsluitend nieuwe campers. Heb je interesse? Check hier meteen de beschikbaarheid.

Professionele buscamper verhuur

Inmiddels verhuren wij ook buscampers vanuit Duitsland. Deze buscampers zijn uiteraard en van zelfsprekend van alle gemakken voorzien. Daarom hebben wij daarnaast ook een unieke rijvaardigheidstraining georganiseerd. Speciaal voor jouw als huurder. Je krijgt niet alleen duidelijke uitleg. Maar je gaat er ook echt mee rijden. En dat geheel gratis. Neem eens een kijkje in de Carado cv 600 clever plus? Onze nieuwe buscamper? Inmiddels voorzien van uitstekende recensies. En wij hebben uiteraard gekozen voor een zeer krachtige schone dieselmotor. Voorzien van abblue.

Buscamper driving days bij Buscamper huren in Duitsland

Doe jij no ook GRATIS mee. En kom jij ook al in Maart kennismaken. Met jouw avontuurlijke huur buscamper.  Zodat je meteen kunt genieten van de vakantie voorpret. Deze speciale training is inmiddels speciaal voor jouw ontwikkeld. En dat door de landelijke specialist in camperrijbewijzen rijschool van Bentum. En wordt uiteraard gegeven op de door jouw gereserveerde camper

Wij verhuren diverse soorten campers op Ultra All-Inclusive basis. Waaronder ook buscamper huren in Duitsland.

Check onze Special

Een buscamper verhuurbedrijf

Wie zijn eigenlijk de mensen achter, buscamper huren Duitsland? Dat zijn Theo en Milou van Bentum. Wij verhuren luxe en avontuurlijke campers. Daarnaast hebben wij een eigen vrachtautorijschool in Nederweert. Wil jij ons persoonlijk spreken? Je vindt het telefoonnummer op onze website. Vul gerust ook het contactformulier in. En maak meteen een vrijblijvende afspraak.  Samenvattend kijk vandaag nog wanneer je een buscamper kunt huren.

Lees meer

Eerste impressie

Luxe of avontuurlijke buscamper huren?

Bel met Theo of Milou en vraag naar de beschikbaarheid!

 • 088 1771 277

All-Inclusive

 • Alle km’s vrij
 • Gratis Camperdriving days
 • Uitgebreide camper handleiding
 • 2 Airco’s in cabine + woongedeelte
 • Uitgebreid Multimedia systeem
 • TV via App + satelliet (alle NL zenders)
 • Luxe camping stoelen
 • Grote tafel
 • Fietsendrager geschikt voor E-bikes
 • 2 gasflessen
 • Uitgebreide inventaris
 • 3 delig beddengoed matrassen
Bekijk ons aanbod

Automaat en handgeschakeld

vraag naar de mogelijkheden

Fietsdrager aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimedia systeem

DAB+ / bluetooth +
adria coral dabentie luxe campers

GRATIS Camperdriving Days

Doe mee en check hier de datums voor 2022