Buscamper huren in Valkenswaard

Ben je toe aan een zorgeloze vakantie met alle benodigde luxe. Zoek je dé ideale bus camper. Voor het ultieme avontuurlijke vakantiegevoel?

Huur een buscamper. Bij Dabentie in Valkenswaard en ervaar het zelf!

Eerste impressie

Buscamper verhuur bij Dabentie

Wij bieden bus campers huren aan op diverse locaties in Nederland. Zo ook in Valkenswaard. Wij houden van een zorgeloze. Luxe en avontuurlijke vakantie. En brengen dit graag over aan onze huurders. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om veilig en goed onderhouden campers te verhuren. Die het ultieme gevoel van vrijheid in combinatie met avontuur en luxe geven. Een buscamper huren tijdens je vakantie. Staat immers in het teken van zorgeloos genieten!

Ultra All Inclusive een buscamper huren in Valkenswaard, geen gedoe gewoon compleet

Start jouw avontuurlijke reis in een buscampers van Dabentie!

Zodra je in onze avontuurlijke Carado CV600 “Clever + edition” buscamper stapt, begint jouw vakantie! Vanuit Valkenswaard kunnen jullie er samen op uit.

Onze huur bus camper is voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak en een Euro6 motor. Waardoor milieuzones geen probleem zijn. Omdat moderne technieken bij luxe horen, is de buscamper compleet uitgerust. Verder beschikt de camper over een multimedia systeem met FM RDS radio, DAB+ en cd-speler. Het navigatiesysteem is voorzien van een EU-pakket met 47 landen, campingdatabase en een achteruitrijcamera.

Het ultieme vakantiegevoel ervaren?

Huur een avontuurlijke of luxe camper. Bij Dabentie in Valkenswaard en ervaar het zelf!

 • 088 1771 277

Verder zijn onze buscampers voorzien van de volgende standaarden:

 • Draaibare comfort bestuurders- en bijrijdersstoel voor met armleuning

 • Hor en verduister gordijnen bij alle deuren, ramen en luiken

 • Airconditioning met afstandsbediening in de cabine

 • Breedte bed met 2 openslaande deuren (geweldige ervaring)

 • Opendoor keuken (met uitgebreide inventaris)

 • Slimme afsluitbare badkamer met douche, WC en wasbak en veel kastruimte

 • Kilometer vrij

  Veilig en verzekerd op reis

  Veiligheid gaat bij ons boven alles. Wij zorgen ervoor dat je veilig en goed verzekerd op vakantie kan en rijden met al onze huurders mee. Check ook eens de Camper Driving Days. Zodat je met een gerust hart de weg op kan gaan. En je écht kan genieten van de vakantie! Wil je graag de campers komen bekijken? Neem dan gerust contact op of kom gezellig langs!