Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Camperbusje huren en genieten van een zorgeloze vakantie

Zoek je al een tijdje naar een camperbusje verhuurbedrijf? Dan heb je bij Dabentie precies gevonden wat je nodig hebt. Huur onze luxe Sunlight T68 en geniet van een onbezorgde vakantie. Ga je heel romantisch met je lief op reis? De camper is zeker geschikt voor 2 personen. Jullie hebben in de camperbus een eigen toilet en douche. Ook zijn er fijne en comfortabele bedden. Het is ook goed mogelijk om met de kinderen op vakantie te gaan. Er kunnen maximaal 4 personen in het camperbusje. De huurcamper is voorzien van een 6-traps automaat. Heb je daar geen ervaring mee? Dat is helemaal niet erg, want wij maken van te voren een rit met je en dan leggen we alles uit. De achteruitrijcamera helpt je tijdens het inparkeren. Zo ben je in deze camperbus van alle gemakken voorzien.

Veel comfort bij camperbusje verhuur

Kies je voor een camperbusje huren bij Dabentie, dan zul je genieten van veel comfort en luxe. Zowel de bestuurders- als de bijrijdersstoel is voorzien van een fijne armleuning. Ook zijn de stoelen draaibaar. Natuurlijk willen jullie tijdens de vakantie genieten van een ongestoorde nachtrust. Veel lawaai, te veel licht en nare insecten horen daar niet bij. Er zijn daarom hor- en verduistergordijnen bevestigd bij alle ramen, luiken en deuren. Wanneer willen jullie de camperbus huren? Gaan jullie in het hoogseizoen op vakantie? Ben je van plan om te gaan genieten van het mooie Spanje? Hoge temperaturen zijn daar heel normaal, dus maak dankbaar gebruik van onze airconditioning met afstandsbediening. Hij is te bedienen vanuit de cabine en ook vanuit de woonunit. Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken tijdens je welverdiende vakantie? Wellicht gaan jullie tijdens de vakantie graag uit eten. Is dat bij jullie niet zo en kook je liever zelf? Er is een complete keuken aanwezig en ook een grote koel/vries combinatie ontbreekt niet.

Bij camperbusje verhuurbedrijf staat veiligheid bovenaan

Wij vinden het bij onze camperbusje verhuur belangrijk dat jullie genieten. Daar doen we alles voor. Toch heeft dat bij ons niet de allerhoogste prioriteit. Allereerst willen we dat je veilig op reis kunt. We vinden het vanzelfsprekend dat je veilig en goed verzekerd de vakantie begint. De achtergrond van onze rijschool is ideaal. We rijden met je mee en wijzen je op alle belangrijke veiligheidsaspecten. Wil je onze camperbus graag huren? Kijk online even naar de beschikbaarheid. Misschien vind je het fijn om de camper eerst een keer te zien. Dat kan ook. Je bent van harte welkom om binnenkort eens bij ons langs te komen.

Lees meer

Eerste impressie

Luxe of avontuurlijke buscamper huren?

Bel met Theo of Milou en vraag naar de beschikbaarheid!

 • 088 1771 277

All-Inclusive

 • Alle km’s vrij
 • Gratis Camperdriving days
 • Uitgebreide camper handleiding
 • 2 Airco’s in cabine + woongedeelte
 • Uitgebreid Multimedia systeem
 • TV via App + satelliet (alle NL zenders)
 • Luxe camping stoelen
 • Grote tafel
 • Fietsendrager geschikt voor E-bikes
 • 2 gasflessen
 • Uitgebreide inventaris
 • 3 delig beddengoed matrassen
Bekijk ons aanbod

Automaat en handgeschakeld

vraag naar de mogelijkheden

Fietsdrager aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimedia systeem

DAB+ / bluetooth +
adria coral dabentie luxe campers

GRATIS Camperdriving Days

Doe mee en check hier de datums voor 2022