Een luxe camper

huur je bij Dabentie

…en ervaar het ultieme vakantiegevoel

Deluxe camper huren bij Dabentie

Ons deluxe camper verhuurbedrijf staat graag voor je klaar. Wanneer wil je een camper huren? Kijk op onze website wanneer deze nog voor jou beschikbaar is. De prijzen vind je ook duidelijk terug op de site. Ben je helemaal toe aan een onbezorgde vakantie? Was het de laatste tijd druk op het werk? Of houd jij er gewoon van om er een aantal keren per jaar even tussenuit te gaan. Een paar dagen of weken toeren met de camper zorgt voor ontspanning en verbreekt de sleur die soms aanwezig is in het dagelijkse leven.

Deluxe camper verhuur

Een deluxe camper huren bij Dabentie betekent een onbezorgde vakantie vol luxe. Wij verhuren onze camper omdat we regelmatig deze vraag van klanten kregen. Mensen kunnen bij ons terecht om hun camperrijbewijs C1 te halen. Er werd nogal eens gevraagd of we ook geen campers verhuurden. Eigenlijk is op deze manier onze Camperverhuur Dabentie van de grond gekomen. We verhuren de campers op diverse locaties. Je mag rekenen op een goed onderhouden kampeerbus. Graag vertellen we je dat dit bij ons mogelijk is voor scherpe prijzen. Uiteraard betekent dit niet dat er nog allerlei toeslagen bovenop komen.

Neem contact op met deluxe camper verhuurbedrijf

Als je nadenkt over deluxe camper verhuur en je gaat voor het eerst een kampeerbus huren, dan heb je vast en zeker een aantal vragen. Een heel aantal antwoorden kun je waarschijnlijk al vinden op onze site. Maak je ook geen zorgen als je alleen in het bezit bent van een B-rijbewijs. Ook dan mag je de camper besturen. Heb je nog vragen waar je geen antwoord op vindt? Bel of mail ons en we reageren zo snel mogelijk. Het is ook mogelijk om ons te bezoeken. We maken graag een afspraak met je.

Lees meer

Eerste impressie

Mis je kans niet!

Deze kans is maar tijdelijk beschikbaar pak hem voordat hij weg gaat.

  • 088 1771 277

Uitgebreide opties

Compleet is echt compleet, we laten niets aan het toeval over. Ga met een gerust hart op vakantie dankzij een uniek compleet uitgevoerde luxe camper.

Bekijk ons aanbod

Zowel automaat als handgeschakeld

Wel zo handig

Fietslift aanwezig

Speciaal voor E-bikes

Multimediasysteem

DAB+ / bluetooth +