Ostrhauderfehn

Luxe Camper vakantie Tip, ga eens met een luxehuurcamper van camperverhuur Dabentie uit Nederweert en Amstenrade naar het Duitse Ost Friesland.

Ostrhauderfehn, ligt in het zuiden van het Duitse Ost Friesland, dat met zijn relatief hoge aantal luxe camper plaatsen een waar eldorado is voor menig camperraar en uitermate interessant kan zijn om met een compleet ingerichte luxe huur camper van dabentie naar toe te gaan en hier het Ultieme vakantie gevoel te ervaren in onze luxe huur camper.

Dit gebied sluit naadloos aan op het Drentse veengebied. Het toeristenbureau Südliches Ostfriesland heeft een brochure uitgegeven met alle camper plaatsen die herkenbaar zijn aan het schild in de vorm van een camper, met daaronder symbolen voor de aanwezige faciliteiten. De camper plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken met onze luxe huur camper. De camper plaatsen in Dilzum Detern en Strüchlingen hebben vanwege het uitrustingsniveau net als onze luxe huur camper het predicaat TopPlatz gekregen. maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de rustig gelegen  camperplaats Ostrhauderfehn 

Mooie Fiets routes:

Wie de omgeving wil verkennen doet er goed aan een fiets mee te nemen! Er zijn mooie fietspaden aangelegd langs de Ems, de Jümme en de Leda, deze 3 rivieren die door het gebied slingeren. Maar ook dwars door het veen liggen veel fietsroutes. vanuit jouw luxe huur camper op de camperplaats is een tochtje naar Leer met zijn oude binnenstad en gezellige haven een must. Deels leidt deze route langs de rivier. De stad Papenburg met zijn grote Meyer werf waar grote cruise schepen worden gebouwd, is binnen een half uurtje fietsend bereikbaar. En dank zij de fietslift van jouw luxe huur camper kun je eenvoudig over je fiets beschikken. Beide steden liggen aan de Fehnroute. Wie debordjes van deze route volgt, komt zeker ook langs het gehucht Bokelesch op enkele kilometers van Ostrhauderfehn waar een prachtig, zeshonderd jaar oud kloosterkerkje staat. In de middeleeuwen stond hier een klooster van Johannieten orde. Het Moor(veen) leverde zo weinig op, dat een lekenbroeder eens tegen de gezante van de bisschop van Münster die hem geld wilde aftroggelen in het Ostfries “wy syn alle arm un knechte aller armen”

Ostrhauderfehn is vanuit de stad Leer bereikbaar via de B70 en daarna de B438. De camperplaats is het hele jaar open en ligt aan een doodlopende zijstraat vlakbij het raadhuis. Er is plaats voor ruim 30 campers en alle faciliteiten voor campers zijn aanwezig inclusief een toiletgebouwtje achter het raadhuis