Prachtige camper route in Groningen.

Friesland is ook een plek waar je met de camper een mooie route kunt afleggen. Op het internet zijn verschillende routes te vinden die geschikt zijn voor de camper of auto, maar wij hebben er ook een ontwikkeld.
Friesland biedt rust en ruimte en veel ander moois. Zo zijn er veel wegen die langs kleine dorpjes, sluizen, kerkjes en boerderijen leiden. Friesland heeft veel natuur en mooie dorpjes waar het lijkt alsof de tijd stilgestaan heeft. Dorpjes zoals Winsum, Garnwerd, Eenrum en Warffum zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.
Tijdens deze route kun je ook leuke uitstapjes maken. De zeehondencrèche in Pieterburen is een must, maar ook het nationaal park in Lauwersmeer mag je niet missen. Als je toch in de buurt van Pieterburen bent, dan kun je doorrijden naar het puntje van Nederland. Zet hier de camper even neer en geniet van het uitzicht op de Waddenzee. Deze route kun je van de zomer in Augustus of September rijden met een luxe camper van camperverhuur DABENTIE uit Nederweert dit kan al voor 1 week voor € 1099,- en gratis te annuleren tot 3 weken voor vertrek kijk snel op https://camperverhuurdabentie.nl/